Οι πρώτοι του συνδυασμού Νίκου Μαϊτού

Δημοσίευση: 21.05.2014, 13:28
Τελευταία Ενημέρωση: 21.05.2014, 14:31

Με τη διαδικασία της επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων να μην έχει μέχρι στιγμής ολοκληρωθεί, το Naxos News, δημοσιεύει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τους πρώτους του συνδυασμού του Νίκου Μαϊτού, παρ’ ότι φαίνεται να μην είναι βέβαιο, ότι όσοι έλαβαν τις περισσότερες ψήφους θα είναι απαραίτητα και εκείνοι που θα καταλάβουν τις θέσεις των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου κατά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον ερχόμενο Σεπτέμβριο...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, την επομένη του α΄γύρου των δημοτικών εκλογών, δηλαδή τη Δευτέρα 19 Μαΐου, κατά τη συνάντηση που είχε ο συνδυασμός του Νίκου Μαϊτού για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, συνέβη το εξής:

Ο επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας, ζήτησε από όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τόσο στην εκλογική ενότητα Νάξου, όσο και στην εκλογική ενότητα Δρυμαλίας, να θέσουν από εκείνη τη στιγμή στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών κατά το β΄ γύρο της 25ης Μαΐου και ανεξαρτήτως αν οι ίδιοι έχουν εκλεγεί ή είναι επιλαχόντες.

Ο σκοπός αυτής της -τουλάχιστον πρωτόγνωρης- κίνησης, όπως εξηγήθηκε προς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από τον κ. Νίκο Μαϊτό, έχει ως σκοπό, να αναλάβουν ως δημοτικοί σύμβουλοι εκείνοι που ο ίδιος θα επιλέξει με γνώμονα τις αναγκαιότητες που θα προκύψουν κατά την παρουσία της κίνησής του στο δήμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όχι μόνο δεν διαφώνησε κανείς να θέσει στη διάθεση του επικεφαλής του συνδυασμού την παραίτησή του, αλλά ο πρώτος που δήλωσε ότι ανεπιφύλακτα συμφωνεί και θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Μαϊτού ήταν ο κ. Νίκος Μαράκης και ακολούθησαν ο Γιώργος Καραμανής, ο Νίκος Φραγκίσκος, ο Νίκος Χουζούρης και όλοι οι υπόλοιποι.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Νησιωτική Πολιτεία, που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Naxos News, είναι:

Στην εκλογική ενότητα Νάξου:

1ος: Σέργης Σταμάτης

2ος: Μαράκης Νίκος

3η: Σπυριδάκη Μαρούσα

4ος: Αξαόπουλος Γιάννης

5ος: Φραγκίσκος Νίκος

6ος: Αγγελής Ευστάθιος

7ος: Σέργης Δημήτρης

Στην εκλογική ενότητα Δρυμαλίας:

1ος: Κορακίτης Μανώλης

2ος: Χουζούρης Νίκος (Στεφανάκης)

3ος: Μαράκης Γιάννης




Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: sdfg έγραψε: 22/05/2014
Είμαστε σε αυτήν την κατάσταση σα Νησί και σα Χώρα γιατί πληρώνουμε τις συνέπειες των λάθως πολιτικών επιλογών μας των περασμένων τετρατιών. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια επιτέλους ήρθε ανάπτυξη στο νησί και ευτυχώς θα συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία.

Ο αναγνώστης: Πρώην αναποφάσιστος ψηφοφόρος έγραψε: 22/05/2014
Κύριε Μαϊτέ μήπως ανήκετε σε λάθος παράταξη; εσείς τόσο καιρό μας το παίζατε δημοκράτης... μήπως να κατεβάζατε συνδυασμό με τη σημαία της Χρυσής Αυγής; Στη ΣΔΟΕ σας έμαθαν αυτά τα αποφασίζω και διατάζω; Κι εσείς ρε υποψήφιοι που είστε ήδη εκλεγμένοι τι κάνετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι στην ουσία εκτός από εσάς διατάζει και όλους τους ψηφοφόρους σας; τουλάχιστον σεβαστείτε τον τόσο κοσμάκι που σας τίμησε με την ψήφο του. Τι τον θεωρείτε; βούδια; Έρμαια των φασιστικών σας αποφάσεων; Ε ρε μαύρο που θα φάτε. Ακόμη και από τους ίδιους τους υποστηρικτές σας. Σας ευχαριστώ πάντως που με βγάλατε από την δύσκολη θέση ν' αποφασίσω ποιον θα ψηφίσω. Βλέπετε στον πρώτο γύρο τον έδωσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αναγνώστης: Wise Owl έγραψε: 22/05/2014
Εδώ συζητάμε για μία βασική αρχή, που δεν είναι άλλη από την Δημοκρατία. Ο κόσμος ψηφίζει για να εκλέξει αυτούς που θέλει να τον εκπροσωπήσουν, πως μπορεί ο καθένας , έστω και αν είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού να καταργήσει αυτό το δικαίωμα; Τότε τι χρειάζονται οι εκλογές ;

Ο αναγνώστης: ropiatis έγραψε: 22/05/2014
αδιανόητο, αντιδημοκρατικό, πρωτοφανές γεγονός. Δείχνει αυταρχική νοοτροπία, έλλειψη σεβασμού στη λαϊκή ψήφο, επικίνδυνη γαι τη δημοκρατία νοοτροπία. Μια τέτοια ενέργεια είναι άκρως αντισυνταγματική. Εύχομαι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να αντιδράσουν.

Ο αναγνώστης: ΑΠ έγραψε: 21/05/2014
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ¨ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ¨. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΧΩΡΑ Κ ΣΑΝ ΝΗΣΙ;

Ο αναγνώστης: sdfk έγραψε: 21/05/2014
Και αφού του φιλάνε και τα @@@@@@ γιατί ούτε στο χωριό του δεν τον ήθελαν για δήμαρχο? κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα ναξιακά πολιτικά δρώμενα!!!!! 1050 ψήφοι διαφορά ήταν αυτοί ούτε 800 ούτε 900!!!! την Κυριακή τι λές η διαφορά θα γίνει 3000 ή παραπάνω? ο κάθενας παίρνει ότι του αξίζει από τον κόσμο!!!!!!! O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ!!!!!!!

Ο αναγνώστης: NAXOS έγραψε: 21/05/2014
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΝΕΛΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ,ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , <ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ Κ' ΜΑ'Ι'ΤΟ >ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. . . . . . . . ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ..

Ο αναγνώστης: ΞΗΚ έγραψε: 21/05/2014
Ο naxos θέλει να γίνει δήμαρχος ο Μαιτός για να πάει στη θέση του αυτός και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του!!!!!! Γιατί ξέρει ότι άλλος τρόπος για να έχουν θέσεις είναι μόνο όταν εκλεγεί ο Μαιτός!! Ο λαός της Νάξου, ΌΠΩς ΤΟ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, αγαπάει πρωτίστως στο νησί του και δε θα επιστρέψει να εκλεγούν τέτοιου είδους δήμαρχοι !!!!!

Ο αναγνώστης: naxos έγραψε: 21/05/2014
σωστά ... μάγκας!!!!!! και μόνος του τα καταφέρνει !!! μακάρι να ξέραμε πόσο μα πόσο πολύ τυχεροί είμαστε...μακάρι να γίνει δήμαρχος να πάνε κάποιοι στην θέση τους.

Ο αναγνώστης: Παυλος Ιωάννου έγραψε: 21/05/2014
Είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο και να μην έχουν ξεσηκωθεί ακόμα τα στελέχη της παράταξης Μαϊτού; Τόσο άβουλοι και ανίκανοι είναι; Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε επί χούντας!!! Προφανώς όμως η χούντα Μαϊτού είναι πιο σκληρή και πιο ύπουλη από αυτήν της επταετίας... Καλά ξεμπερδέματα κύριοι της παράταξης και από δω και πέρα να ρωτάτε τον επικεφαλής αν σας επιτρέπει ακόμα και να πιείτε νερό!!!

Ο αναγνώστης: Νικηφορος έγραψε: 21/05/2014
Μάγκας πολύ μάγκας ο Μαιτός. Μπράβο του. Δείχνει για ακομα μια φορά πως έχει κοτσια και πειθώ. Μας αφήνει ευχάριστα έκπληκτους !!!!

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 95


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.