Π.Ο.Δ.Ν.: Η naxos news παρουσιάζει τα έγγραφα

Δημοσίευση: 20.08.2010, 19:00
Τελευταία Ενημέρωση: 06.09.2010, 17:27

Είναι αποκαλυπτικά τα έγγραφα που παρουσιάζουμε σήμερα σχετικά με τη διαχείριση που έγινε στον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Νάξου το 2009. Αριθμός εισιτηρίων που υπερβαίνουν τον αριθμό των μελών συγκροτημάτων που είχαν κληθεί για πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και ώρες αναχώρησής τους που συμπίπτουν ή είναι και πρότερες της διεξαγωγής των εκδηλώσεων! Η αρμόδια Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου ζητεί επιστροφή 11.021 ευρώ! Το δημοτικό συμβούλιο Νάξου θα συζητήσει το θέμα στην επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
Ο πρόεδρος του Π.Ο.Δ.Ν. υπογράφει την έγκριση πληρωμής, όμως η Επίτροπος έχει άλλη γνώμη

 Η Ταμειακή Υπηρεσία Δήμου Νάξου επισημαίνει κενά, παραλείψεις και ζητεί από την αρμόδια Ελέγκτρια, επανέλεγχο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ (1) & (2)

Η Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου, κάνει αναφορά ότι ποσόν 11.021 ευρώ, εκκαθαρίστηκε και εντάλθηκε μη νόμιμα και κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων και καλεί την αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου που είχε υπογράψει την εντολή να το επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ (3) & (4)

Ο Δημοτικός Ταμίας αρνείται με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού την εξόφληση του εντάλματος και αιτιολογεί τους λόγους. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ (5)

Είναι απορίας άξιον, γιατί οι εργαζόμενοι για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου μένουν επί μακρόν απλήρωτοι, όταν υπάρχουν οι Κωδικοί,  (10-604) για αποδοχές εκτάκτων υπαλλήλων (με σύμβαση, εκτάκτων, ωρομισθίων κ.λπ.), (10-6042) για αποζημίωση υπερωριακής εργασίας και για εξαιρέσιμες ημέρες και νυκτερινές ώρες και λοιπές πρόσθετες αμοιβές.
Όμως, όπως τουλάχιστον φαίνεται στο έγγραφο για τον προϋπολογισμό του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου του έτους 2008, καμία σχετική πρόβλεψη έχει καταγραφεί!
Γιατί; Ενώ είναι γνωστό ότι θα χρειαστούν εργαζόμενοι για τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης! Κανένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν αναρωτήθηκε πώς θα πληρωθούν αυτοί οι εργαζόμενοι;
Ή μήπως γνωρίζουν τον τρόπο πληρωμής τους και συμφωνούν;
(Το κόστος για τη μεταφορά των ατόμων - μουσικών για τη συναυλία Μελίνας Κανά-Παντελή Θαλασσινού που δοργάνωσε ο Σύλλογος Γρόττας, ύψους 947 ευρώ, καταβλήθηκε από τον κ. Μανώλη Λυκουρόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου στον κ. Ηλία Δημέα, υπεύθυνο εκδηλώσεων του Π.Ο.Δ.Ν., αλλά το σχετικό ένταλμα δόθηκε και προς έγκριση για πληρωμή και στο δημοτικό ταμία! Η αιτιολογία που μας μεταφέρθηκε από τον κ. Λυκουρόπουλο, όταν το ρωτήσαμε σχετικά, ήταν ότι σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Π.Ο.Δ.Ν., θα πληρώνονταν οι εργάτες, που έχουν να πληρωθούν 3 χρόνια!!!!!)


ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ (6) ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 



ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 123


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.