Συγκέντρωση έξω από ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάξο για φιλοξενία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευση: 25.04.2012, 14:33
Τελευταία Ενημέρωση: 25.04.2012, 17:20

Συγκέντρωση της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου και άλλων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νάξο έξω από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσόγειος 105,4, την ώρα που η διευθύντρια του σταθμού, Ρούλα Μπράουν έπαιρνε συνέντευξη από υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις Κυκλάδες. Οι πολίτες, φώναζαν συνθήματα κατά των φασιστών, ενώ έγραψαν και ένα σε τοίχο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός. Για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από το σταθμό τα μέλη της Χρυσής Αυγής, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δήλωσε στο naxos-news.gr, η διευθύντρια του Μεσόγειος.

 Η κ. Ρ. Μπράουν, χαρακτήρισε το γεγονός απαράδεκτο, από τη στιγμή μάλιστα που το συγκεκριμένο κόμμα έχει θέσει νόμιμα υποψηφιότητα και είναι εύλογο, όταν μάλιστα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις διαφαίνεται η είσοδός του στη Βουλή, να φιλοξενηθεί υποψήφιος βουλευτής του στις Κυκλάδες.



















"Αν η Χρυσή Αυγή θεωρείται το ένα άκρο, τότε εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν, χρησιμοποιώντας και απειλητικά και υβριστικά συνθήματα κατά των δημοσιογράφων, αποτελούν το άλλο άκρο", υπογράμμισε ακόμη η Διευθύντρια του Μεσόγειος 105,4.

Το περιστατικό πάντως έληξε χωρίς να σημειωθούν άλλα επεισόδια.


Η Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου και άλλοι αντιφασίστες μετά το πέρας της συνέντευξης ακολούθησαν τον υποψήφιο βουλευτή και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής μετά την έξοδό τους από το ραδιοφωνικό σταθμό εν είδει πορείας για πανω από 500 μέτρα φωνάζοντας συνθήματα με κεντρικό: "Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά". Σε όλη τη διάρκεια υπήρχε η παρουσία της αστυνομίας.
 Κόσμος από τα καταστήματα της περιοχής έβγαινε και συνέχαιρε τους αντιφασίσες και επικροτούσε την κίνηση.
 
Ακούστε αναλυτικά στο ΗΧΗΤΙΚΟ τι δήλωσε στο naxos-news.gr η διευθύντρια του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 105,4

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Κωστας Α. έγραψε: 27/04/2012
Πολυ σωστη η τοποθετηση της κ. Μπραουν. Ζουμε υπο της τρομοκρατια των αναρχοαριστεριστων αφ'ενος και των λαθρεγκληματιων αφ'ετερου. Η Χρυση Αυγη θα υπερβει το 9% κατα τη γνωμη μου και ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο να εχει φιμωθει ολοκληρωτικα . Αλλα δεν εκπλησσομαι ειναι πασιγνωστος ο ολοκληρωτισμος της αναρχικης και αριστεριστικης ιδεολογιας. Ομως απ'οτι εμαθα τον υποψηφιο βουλευτη συνοδευσαν αστυνομικοι ... συλληψεις παρανομουντων γιατι δεν εκαναν ??? Κατα το νομο παρανομησαν οι αναρχοαριστεριστες ... εισαγγελεας δεν υπαρχει στη Ναξο ?

Ο αναγνώστης: ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΗΣ έγραψε: 27/04/2012
ΣΚ@Τ@ στους νοσταλγους του Χιτλερ. Καλα ρε ζωα το 10% των Ελληνων σκοτωσαν επι κατοχης αυτοι που γουσταρετε ημαρτον. Παντως να ξερετε αν υπαρχουν Κυκλαδιτες που θα ψηφισουν αυτο το βδελυγμα μην σηκωσουν χερι σε αλλο Κυκλαδιτη, οποιος και να ειναι αυτος... τους φαγαμε ετσι και γινει τιποτα τετοιο. Δεν θα κανταντισουν τα νησια μας στα χαλια των στερεοελαδιτων που σκοτονονται μεταξυ τους αριστεροι δεξιοι. Μην σηκωσουν χερι σε Κυκλαδιτη, μονο αυτο λεω.

Ο αναγνώστης: NIKOΣ ΒΑΛΕΤΑΣ έγραψε: 26/04/2012
H Nάξος ειναι με την Χρυσή Αυγή .η αριστερή και σοσιαλιστική νοοτροπία εδω δεν θα περάσει.

Ο αναγνώστης: μιχαλης έγραψε: 26/04/2012
εαν ησουν 20 χρονια στην αριστερα??? θα ειχες τουλαχιστον μαθει για τις θεσεις κ τις αρχες που εκφραζει ο νεοναζιστικος χωρος.. κ οταν αναφερομαστε στον ναζισμο δεν μιλαμε για πολιτικη πραξη αλλα για θηριωδια!!! Μιλιταριστες,μισαλλοδοξοι,αντιφεμινιστες,ρατσιστες κ σεξιστες,ομοφοβικοι κ με μεγαλη παραδοση κ δραση στο οργανωμενο εγκλημα,στο παρακρατος.τα μπραβιλικια κ το κατεστημενο του τοπου... Δεν γινετε να εναντιωνονται αυτοι στο κατεστημενο ,να μιλαν για φιμωση κ λογοκρισια οταν η ακραδεξια τα εκανε ολα αυτα επιστημη! ο λαος δεν πρεπει να ξεχνα.. Παντοτε η ακρα δεξια θα ψαρευει σε θολα νερα, μην γινεστε τα ηλιθια ψαρια...

Ο αναγνώστης: ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑΖΙ έγραψε: 26/04/2012
ΥΕΛΙΚΑ ΠΟΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ?

Ο αναγνώστης: Έλληνας και μόνο έγραψε: 26/04/2012
Η αριστερή αλητεία έχει ημερομηνία λήξης. Ούτε στην Νάξο, ούτε πουθενά, έξω οι άπλυτοι από κάθε γειτονιά! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ο αναγνώστης: Χρηστος Νακος έγραψε: 26/04/2012
το μαρξιστικο παρακρατος τελειωσε.τωρα που θα μπουμε στη βουλη των ελληνων την αλλη μερα θα λογαριαστουμε με αυτους η βουλη των ελληνων δεν ειναι τσιφλικι των μπολσεβικων

Ο αναγνώστης: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26/04/2012
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Κόσμος από τα καταστήματα της περιοχής έβγαινε και συνέχαιρε τους αντιφασίσες και επικροτούσε την κίνηση.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Ο αναγνώστης: Ιωάννης έγραψε: 26/04/2012
Η αλήθεια είναι ότι δημοσιογράφοι και αριστεροί δουλεύουν σκληρά για να ανεβάσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής... Έχουν πολύ πλάκα τα αυγά των φιδιών εκτέρωθεν τσακώνονται ποιό θα σπάσει ποιό... Τι φοβούνται όλοι αυτοί που με φασιστικότατες μεθόδους θέλουν να κόψουν το δρόμο στο φασιμό;;; Γίνονται ίδιοι και χειρότεροι. Διάλογος δημόσιος και επιχειρήματα στο φως της ημέρας... Εκεί θα φανούν όλα.

Ο αναγνώστης: αμβροσιος έγραψε: 26/04/2012
μεχρι περισυ ημουν επικριτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απο τον Ιανουαριο του 2012 αρχισα να την συμπαθω, γιατι αρχισα να την ψαχνω και να μαθαινω πραγματα που τα ΜΜΕ τα εκρυβαν............ εδω και 2 μηνες πηρα την αποφαση να την ψηφισω.. και τωρα που βλεπω οτι ΟΛΟ το σαπιο πολιτικο συστημα ειναι εναντιον της με φιμωση απο τα ΜΜΕ και κατασυκοφαντηση κανω πλεον αγωνα για να την βοηθησω ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 111


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.