Αντιδρά ο δήμος Τήνου στα περί "παζαρέματος" των νερών με την ΕΥΔΑΠ Νήσων

Δημοσίευση: 12.12.2011, 20:36
Τελευταία Ενημέρωση: 12.12.2011, 20:43

Για απόπειρα δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων και κατασυκοφάντησης του δήμου Τήνου σε σχέση με τα νερά του νησιού και το δήθεν «παζάρεμά» τους, την υποθήκευσή τους, την παραχώρησή τους σε ξένα συμφέροντα και όσα άλλα ανεύθυνα διακινούνται, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δήμος. Επισημαίνει δε, ότι ούτε απόφαση έχει ληφθεί ούτε πλήρης ανάπτυξη της πρότασης ούτε τίποτα άλλο και ότι κανένα νερό δεν έγινε αντικείμενο διαπραγμάτευσης και κανένα μέλλον δεν παζαρεύτηκε, αλλά έγινε μια απλή αναφορά...
Ο δήμαρχος Τήνου, Π. Κροντηράς

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Τήνου:

 ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Πληροφορίες: 2283360125
e-mail: tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr
Τήνος, 12/12/2011
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ακούραστη «δράση πολιτών» στην…παραπληροφόρηση
 
Με λύπη αναγκαζόμαστε ως Δημοτική Αρχή να ακυρώσουμε δημόσια την απόπειρα δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων και κατασυκοφάντησης του Δήμου Τήνου, σε σχέση με τα νερά της Τήνου και το δήθεν «παζάρεμά» τους, την υποθήκευσή τους, την παραχώρησή τους σε ξένα συμφέροντα και όσα άλλα ανεύθυνα διακινούνται («Διαπραγματεύονται το νερό της Τήνου. Παζαρεύουν το μέλλον σου», κλπ). Μάλιστα έλαβαν και τη μορφή δημόσιων συναντήσεων για το «θέμα». 
 
Για να τελειώνουμε λοιπόν με την παραπληροφόρηση, αυτό που έχει γίνει είναι η απλή, προφορική ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου επί προτάσεως μιας εταιρείας (ΕΥΔΑΠ ΝΗΣΩΝ) για το ζήτημα της πιθανής συνεργασίας της με το Δήμο, υπό τους όρους που σε γενικότατες και μόνο γραμμές τέθηκαν υπόψη του Συμβουλίου. Ούτε απόφαση έχει ληφθεί ούτε πλήρης ανάπτυξη της πρότασης ούτε τίποτα άλλο. Κανένα νερό δεν έγινε αντικείμενο διαπραγμάτευσης και κανένα μέλλον δεν παζαρεύτηκε. Μια απλή αναφορά και μόνο. Αν οι επικαλούμενοι την δημοκρατία και τα δικαιώματα του τηνιακού λαού, επιθυμούν να μην ενημερώνεται καν το Δημοτικό Συμβούλιο επί μιας απλής δημόσιας πρότασης (την οποία έχουν αποδεχθεί άλλοι ΟΤΑ της νησιωτικής Ελλάδας), ας μας το πουν. Όμως η όποια ενημέρωση του κοινού, οφείλει να είναι υπεύθυνη και ειλικρινής. Και στο κάτω κάτω η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος, με τον τρόπο που έχουν ιεραρχήσει το θεμελιώδες για το νησί μας αγαθό του νερού, χρόνια τώρα, ειδικά ως προς αυτό, δεν αποδέχονται τέτοιου είδους κακόπιστες και παραπειστικές κινήσεις.
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 135


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.